Δελτίο ενημέρωσης Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρα Ορεινής (Αρ. 3/2020)


Δελτίο ενημέρωσης Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρα Ορεινής (Αρ. 3/2020)

Αγαπητές/οί,
Σας ενημερώνουμε για κάποια θέματα που πιστεύουμε ότι σας ενδιαφέρουν.

1. Δεντροφύτευση: Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου έγινε επιτέλους, η δεντροφύτευση στο χωριό μας. Παρ’ όλον ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ούτε αυτή τη φορά ευνοϊκές, η θερμοκρασία ήταν κάτω από 5 βαθμούς Κελσίου, οι εθελοντές, 20 περίπου άτομα από την κοινότητα και άλλοι τόσοι από την κίνηση 300000 trees in Nicosia, έδωσαν το παρόν τους. Μαζί τους και κάποια θαρραλέα παιδάκια.
Ανοίχτηκαν οι λάκκοι με τσάπες, φτυάρια και κούσπους και οι δύο χώροι γέμισαν σιγά – σιγά με δέντρα. Φυτεύτηκαν περίπου 140 δέντρα, ποτίστηκαν και αναμένεται η τοποθέτηση αυτόματου συστήματος ποτίσματος, για να πρασινίσει ο τόπος, αναβαθμίζοντας το περιβάλλον.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και αναμένουμε τη βοήθεια και τη συμμετοχή περισσοτέρων στις δράσεις οι οποίες διοργανώνονται κατά καιρούς, από το Κοινοτικό Συμβούλιο.
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το χωριό μας καλύτερο για μας και τα παιδιά μας.

2. Καρναβάλια: Οι Ταμασαίοι τροβαδούροι μαζί με την Κοινοτική μαντολινάτα θα λάβουν μέρος στην καρναβαλίστικη παρέλαση, που θα γίνει στο Αρεδιού, την Κυριακή 23/2/2020, στις 11 πμ.

3. Καθαρή Δευτέρα: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σας προσκαλούμε να κόψουμε τη μούττη της Σαρακοστής.

4. Υποτροφία: Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών πανεπιστήμιο UCLan Cyprus προσφέρει υποτροφία για σπουδές σε κλάδους σπουδών του. Πληροφορίες από το Κοινοτικό Συμβούλιο.

5. Προσφορά στις γυναίκες:
• Μαστογραφία: καλούμε όσες γυναίκες, μεταξύ 50-69 χρονών, που θέλουν να αξιοποιήσουν την προσφορά του Κοινοτικού Συμβουλίου, για διευθέτηση ραντεβού και δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο στο Κέντρο Μαστού (Αγλαντζιά), να ενημερώσουν τηλεφωνώντας στο γραφείο του Κοινοτικού Συμβουλίου (τηλ. 22621359), μέχρι τις 6/3/20.

• Ημέρα της γυναίκας: το έχουμε κάνει παράδοση. Την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 8:00μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο, οι γυναίκες τιμούν την Ημέρα της γυναίκας.