Δελτίο ενημέρωσης Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρα Ορεινής (Αρ. 11/2017)


Δελτίο ενημέρωσης Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρα Ορεινής (Αρ. 11/2017)

Αγαπητές/οί,

Συνεχίζουμε την επικοινωνία μαζί σας και αναφερόμαστε σε τρία σημαντικά θέματα.

  1. Συνάντηση παρατηρητή της γειτονιάς:

Με τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων τα οποία συνέβηκαν στην κοινότητα μας, η ενδυνάμωση του θεσμού αυτού γίνεται πιο επιτακτική. Κάποιοι από μας έχουμε ήδη ενταχτεί. Χρειαζόμαστε όμως μια υπενθύμιση για τον τρόπο «δράσης» μας και κινητοποίηση. Παράλληλα είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούν και να εγγραφούν και νέοι «Παρατηρητές».

Για το λόγο αυτό το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, σας προσκαλούν σε συνάντηση την Τετάρτη 15.11.2017 και ώρα 7:00 το βράδυ, στο Κοινοτικό Πολιτιστικό Κέντρο. Η πρόσκληση αφορά σε όσους είναι ήδη παρατηρητές αλλά και σε όλους είτε για να εγγραφούν είτε απλά, για να ενημερωθούν.

  1. Σήμανση σκύλων:

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το Κοινοτικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στη δωρεάν σήμανση σκυλιών κατοίκων της κοινότητας. Η διαδικασία θα γίνει το Σαββάτο 18/11/2017 στις 3:00 το απόγευμα, στον υπαίθριο χώρο του Κοινοτικού Ιατρείου. Θα πρέπει να φέρεται μαζί σας το βιβλιάριο υγείας του σκύλου σας και το αντίτιμο της άδειας κατοχής σκύλου €20,50 (και το σκύλο σας φυσικά). Αν έχετε παραλείψει να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να το κάνετε άμεσα. Και υπενθυμίζουμε ότι θα ακολουθήσει έλεγχος και καταγγελία όσων παραλείψουν να σημάνουν και να εκδώσουν άδεια κατοχής των σκυλιών τους.

  1. Περιορισμός λειτουργίας του υποκαταστήματος της ΣΠΕ (Κυπριακής  Συνεργατικής Τράπεζας) της Κοινότητας μας:

 Με αγανάκτηση και λύπη έχουμε πληροφορηθεί ότι το κατάστημα της Κυπριακής Συνεργατικής Τράπεζας στην κοινότητα μας θα εργάζεται μόνο κάθε Πέμπτη. Τα Κοινοτικά Συμβούλια της περιοχής Ταμασσού, έχουμε ετοιμάσει επιστολή διαμαρτυρίας προς το Διοικητή της εν λόγω τράπεζας. Επιπλέον θα συνεργαστούμε για τη διοργάνωση δυναμικών κινητοποιήσεων των κατοίκων των κοινοτήτων μας. Σας καλούμε να αναμένετε και να προετοιμάζεστε γι’ αυτές. Εν τω μεταξύ κατακλύστε με τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας τους υπευθύνους και εκφράστε με οποιονδήποτε τρόπο τη δυσαρέσκεια σας. Το κατάστημα στη Ψιμολόφου εργάζεται καθημερινά. Το ίδιο και αυτά στους Εργάτες, το Αρεδιού, Κλήρου, Λυθροδόντα και Αγία Βαρβάρα.