Δελτίο ενημέρωσης Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρα Ορεινής (Αρ. 3/2017)


Δελτίο ενημέρωσης Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρα Ορεινής (Αρ. 3/2017)

 1. Παγκύπριος Έρανος Ερυθρού Σταυρού

Από 20 Μαρτίου – 9 Απριλίου 2017 θα διεξαχθεί ο Παγκύπριος Έρανος Ερυθρού Σταυρού. Στην Κοινότητά μας η διεξαγωγή του εράνου θα γίνει και φέτος, μέσω του Κοινοτικού Συμβουλίου. Στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου θα υπάρχει κουτί εισφορών και κουπόνια, τα οποία θα δίνονται ανάλογα με το ποσό της εισφοράς. Αναμένουμε ότι θα αντιμετωπίσετε το όλο θέμα κάτω από το πρίσμα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας, με το οποίο πάντα προσεγγίζετε παρόμοια θέματα, ούτως ώστε να δώσουμε μια αξιοπρεπή εισφορά εκ μέρους της κοινότητας μας.

Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνουμε ότι τα γυρίσματα για τη σχετική διαφήμιση του Ερυθρού Σταυρού, έχουν γίνει στο χωριό μας με τη συμμετοχή αρκετών συγχωριανών μας.

 1. Προσεχείς εκδηλώσεις
  • Lets do it Cyprus Η κοινότητα μας έχει δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή, η οποία θα διοργανωθεί στις 2 Απριλίου. Κατά την εκδήλωση “Let’s do it Cyprus” εθελοντές καθαρίζουν την Κύπρο. Ζητούμε εθελοντές για να καθαρίσουμε το χωριό μας. Δηλώστε συμμετοχή στο Κοινοτικό Συμβούλιο.
  • Θέατρο από τους … ΠΕΡΑστικούς. Η θεατρική ομάδα του ΣΚΕ ΠΕΡΑστικοί παρουσιάζουν δυο παραστάσεις, το Σάββατο και την Κυριακή 8 και 9/4/2017 στις 8.00μ.μ. και 8:30μ.μ. αντίστοιχα.
  • Πάσχα στο χωριό:
 • Η Κοινοτική Χορωδία Ενηλίκων θα ψάλλει και φέτος τα Εγκώμια του Επιτάφιου Θρήνου την Μεγάλη Παρασκευή.
 • Το Κοινοτικό Συμβούλιο θα συνεργαστεί με τη νεολαία μας για την προετοιμασία της «Λαμπρατζιάς». Στόχος μας να διατηρηθεί αυτό το έθιμο αλλά κυρίως να δοθεί η ευκαιρία στους νέους μας να δραστηριοποιηθούν με κόσμιο τρόπο, χωρίς να προκαλούν ζημιές και οχληρία. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων. Καλούμε λοιπόν τους γονείς των παιδιών τα οποία θα ασχοληθούν με αυτή τη δραστηριότητα, να τα επιβλέπουν με διακριτικότητα και να τα καθοδηγούν με σύνεση ούτως ώστε συμπεριφέρονται με ευπρέπεια. Με τη συνεργασία όλων μας, ελπίζουμε ότι θα περιοριστούν φαινόμενα αντικοινωνικής συμπεριφοράς, τα οποία συνήθως εμφανίζονται αυτές τις μέρες.
 • Την Δευτέρα της Λαμπρής το ΣΚΕ ετοιμάζει τα «Παιχνίδια της Λαμπρής». Είστε καλεσμένοι κι εσείς και οι φίλοι σας. Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστεί και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Κοινοτική μας Χορωδία.